Linjasaneeraus Turun seudulla

Teemme täydelliset kylpyhuoneremontit Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueella

R.V Group Oy kuuluu suurimpiin alueen linjasaneerausten tekijöihin. Olemme tehneet Turun talousalueelle yli 5000 linjasaneerausten kylpyhuoneremonttia. Palvelumme kattaa aivan kaiken, mitä linjasaneerauksessa tarvitaan aina suunnittelusta työmaan loppusiivoukseen saakka. Meillä työskentelee vain alan ammattilaisia: maalareita, laatoittajia, muurareita, tasoitemiehiä, kirvesmiehiä, timanttiporareita ja asbestipurkumiehiä.

Meillä on myös RALA-pätevyys talonrakennuksessa ja ainoana Varsinais-Suomessa haitta-aine puruissa.

Päätoimialueitamme ovat Turku, Raisio, Naantali, Kaarina, Lieto, Salo, Piikkiö, Paimio, Uusikaupunki, Parainen, Naantali, Masku, Mynämäki ja saaristo lähiseutuineen, myös Pori, Rauma ja Forssa. Ota yhteyttä ja kerro kohteestasi, niin tulemme paikalle!

Ota yhteyttä


Yksi yritys, kaikki palvelut linjasaneerauksiin

Moniammatillinen tiimi mahdollistaa koko urakan toteutuksen! Jokaisella työntekijällämme on asianmukaiset luvat linjasaneerauksiin, esim. VTT-kosteus, asbesti sekä vedeneristyssertifikaatit, asbestipurkuluvat sekä työturvallisuus-/tulityökortit. Näin saat kaikki palvelut saman katon alta, ja pystymme antamaan kokonaishinnan kaikista töistä. Pysyt aina annetussa urakassa, eikä hinta karkaa.


Tutustu myös muihin palveluihimme

Linjasaneerausten lisäksi teemme Turun talousalueella mm. asbestityöt, hormisaneeraukset ja siivoukset. Lue lisää palveluistamme etusivulta ja pyydä reilu tarjous! Asiakkaitamme ovat taloyhtiöt, yritykset, tehtaat ja kotitaloudet.

Ota yhteyttä ja kysy lisää